top of page

Over ons.

Ik ben Lode; geboren in 1980; in 2003 getrouwd met Monique. Zij is zelfstandig bewustzijnscoach, energetisch therapeut (www.bie-de-zig.be) en werkt daarnaast mee in ons bedrijf.  Samen zijn we en inmiddels trotse ouders van onze 3 kinderen, Kaylee, Kaytlin en Kjell.

FamVanEijgen2021-96.jpg

Na 10 jaar als hobby in de landbouw gewerkt te hebben, heb ik in 2005 ons bedrijf opgericht. De jarenlange passie voor landbouwmachines en het werken ermee heeft ervoor gezorgd dat ik van mijn hobby, mijn werk heb kunnen maken.

Bij de opstart, deden we vooral handel in hooi, stro en voordroog en allerlei loonwerken.

In 2009 werd op onze huidige locatie de opslagloods en werkplaats gebouwd; daarna volgde al snel de verkoop van diervoeders en diverse stalstrooisels; alles vooral gericht op paardenhouders.

 

Door de jaren verminderde onze activiteit in het loonwerk door de toenemende activiteiten in de oogst en verkoop van hooi en stro.

Sinds 2019 werd onze locatie eveneens het afhaaldepot van Schelfhout Graszoden en in 2022 gingen we de samenwerking aan als Depot van Aegten nv; hierdoor bieden wij een compleet gamma meststoffen en tuinproducten aan voor zowel professionele als particuliere klanten.

Eveneens hebben wij ons gamma uitgebreid met producten zoals: diverse broodmelen en toebehoren voor de thuisbakker.

bottom of page